Přidat k oblíbeným Odebrat z oblíbených

U Starýho Billa

U Starýho Billa Kudelova 5 602 00 Brno

Denní menu na 31.7.2014 (Čtvrtek)

Zobrazit na týden

Akce

Hot tip

Hot tip

Bison 200g 490,- Kč Biftek z pravé bizoní svíčkové grilovaný na olivovém oleji, kořeněný čerstvě mletým zeleným pepřem a hrubozrnnou solíZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Medailónky Halloween 200g = 197,- Kč Grilované medailónky z vepřové pananky marinovné olivovým olejem s kouřovou solí a zeleným hrubozrnným pepřem, s prstencem parmské šunky, servírované na směsi sekaných rajčat, jarní cibulky a černých oliv, ochucené česnekem a čerstvou bazalkou. Jako přílohu Vám doporučujeme Pečené zámecké brambory 200g = 35,- Kč. Dezert - Domácí lívanečky TEXAS s čerstvým ananasem, šlehačkou a javorovým sirupem 4ks = 66,- KčZobrazit více
Beaujolais Nouveau 2011

Beaujolais Nouveau 2011

Macon Villages Nouveau – bílé 0,75 l = 490,- Kč / 0,1 l = 66,- Kč, Beaujolais rosé Nouveau – růžové 0,75 l = 380,- Kč / 0,1 l = 51,- Kč, Beaujolais Villages Nouveau - červené 0,75 l = 490,- Kč / 0,1 l = 66,- Kč. K vínům Vám nabízíme: Variaci francouzských sýrů 160g = 157,- Kč (Camembert, Roquefort, Emmental a čerstvý kozí sýr St. Pierre)Zobrazit více
Den díkůvzdání

Den díkůvzdání

250g Na pivě pečené krůtí stehno bez kosti, podávané s kaštanovou nádivkou a vařenými bramborami 184,- Kč, 1 ks Sladký dýňový koláč 45,- KčZobrazit více
Z technických důvodů zavřeno

Z technických důvodů zavřeno

Nabízíme Vám v tento den využít služeb některé z našich sesterských restaurací. Najdete je na www.brixtongastro.cz . Děkujeme za pochopeníZobrazit více
Zvěřinové speciality

Zvěřinové speciality

150g Zvěřinové ragů 149,- Kč Kousky jeleního hřbetu, dančí a kančí kýty, podušené s čerstvými žampióny, brusinkami a slaninou, ochucené čerstvými bylinkami; 150g Dančí kýta s ostružinami a zakysanou smetanou 189,- Kč Steak z dančí kýty podávaný s omáčkou z ostružin a zakysané smetany, ochucenou čerstvou šalvějí a strouhaným perníkem; 150g Kančí kýta s hruškovo-fíkovým chutney 169,- Kč Steak z kančí kýty marinovaný v čerstvých bylinkách, servírovaný s hruškovo-fíkovým chutney (hustá kořeněná omáčka s kousky ovoce); 150g Gratinovaný jelení hřbet s chřestem a pravými hřiby 209,- Kč Jelení hřbet zapečený se směsí zeleného chřestu, anglické slaniny a pravých hřibů, zjemněnou bílým vínem a máslemZobrazit více
Hot tipy s čerstvým bílým a zeleným chřestem

Hot tipy s čerstvým bílým a zeleným chřestem

Veal sirloin steak 200g = 309,- Kč - Steak z pravé telecí svíčkové ochucený černou havajskou solí a mletým čtyřbarevným pepřem, servírovaný se směsí čerstvého zeleného chřestu a cherry rajčat podušených na bílém víně....... Bombasticos 200g = 298,- Kč - Jihoamerický Rib Eye steak marinovaný v amazonském koření, podávaný s grilovaným čerstvým bílým chřestem, přelitý smetanovosýrovou omáčkou, zdobený opečenou slaninou pancettaZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Ranger steak 200g 289,- Kč Argentinský rib eye steak, servírovaný s bylinkovým máslem a směsí grilované čerstvé papriky, cukety, žampionů a cibuleZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Chikita 200 g 158,- Kč Steak z kuřecích prsou gratinovaný plátky mandlí, servírovaný s grilovanou směsí čerstvé papriky a ananasu, ochucenou sladkokyselou chilli omáte;čkouZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Pštrosí filet podávaný s hruškovofíkovým čatní 200g 283,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Částečně filovaný vyzrálý hovězí pupek, podávaný s omáčkou z vína, dijónské hořčice, balzamika, pesta a česneku, zjemněnou smetanouZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Uluru 200g 251,- Kč Grilované filety z klokaní svíčkové servírované s ledovým salátem a jogurtovým dipem ochuceným pečeným česnekemZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Salta 200g 295,- Kč Jihoamerický Rib eye steak podávaný s pikantní tomatovou omáčkou s kousky zeleniny a chilli papriček, servírovaný s grilovanými puky z kukuřičného klasuZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Madison 200g 219,- Kč Americký marinovaný hovězí knuckle steak servírovaný se směsí velkých bílých fazolí, ochucených chilli papričkou, čerstvým koriandrem a šťávou z limetkyZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Denton 200g 174,- Kč Váleček z vepřové panenky plněný listovým špenátem a mozzarellou, servírovaný s hořčičnou omáčkou s redukcí balzamikaZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Ostrich steak 200g 275,- Kč Pštrosí steak marinovaný v olivovém oleji s kořením Chorizo, servírovaný se smetanovou omáčkou s hlívou ústřičnou a cukrovým hráškemZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Hanger steak

200g 198,- Kč Steak z vyzrálé hovězí veverky, podávaný se smetanovou omáčkou z červené cibule, sušených rajčat a zeleného chřestuZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Laredo 200g 181,- Kč Steak z krůtích prsou marinovaný v jogurtu ochuceném zelenou kari pastou, podávaný s fenyklovým salátem s hroznovým vínem a hoblinkami parmezánuZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Grilovaný steak z lososa se špenátovými listy 200g 203,- Kč Grilovaný steak z lososa, servírovaný na lůžku z listového špenátu ochuceného česnekem, zdobený grilovanými cherry rajčátky a čerstvým koriandremZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Flank 200g 292,- Kč Steak z amerického hovězího pupku, marinovaný v zeleném pepři a čerstvém rozmarýnu, servírovaný s restovanými sušenými rajčaty, artyčoky a slaninou Starýho Billa, přelitý vinným demi-glaceZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Knuckle 200g 217,- Kč Steak z americké hovězí kýty, servírovaný s omáčkou z lišek a cibule, zjemněnou máslemZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Longview 200g 188,- Kč Vysoký steak z vepřové panenky, ochucený čerstvým rozmarýnem, servírovaný s plátky hrušek grilovaných v portském víně, přelitý jemnou smetanovou omáčkou z nivy, zdobený vlašskými ořechyZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Rump steak 200g 223,- Kč Steak z vyzrálé hovězí květové špičky, podávaný s pikantními červenými fazolemi s česnekem, cibulí a opečenou anglickou slaninouZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Thanksgiving steak 200g = 198,- Kč Marinovaný steak z krůtích prsou, servírovaný s grilovaným špízem z kukuřičného klasu, čerstvé papriky a žampionů, ochuceným koriandrovým máslemZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Rib eye Waldorf 200g = 286,- Kč Jihoamerický Rib eye steak ochucený čerstvým rozmarýnem, česnekem a zeleným pepřem, servírovaný se salátem z hlávkového zelí s jablky, hroznovým vínem, řapíkatým celerem, bílým jogurtem a vlašskými ořechyZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Steak z vyzrálé hovězí roštěné s kostí, ochucený hrubozrnnou solí a pařížským pepřem, servírovaný s variací omáček barbecue, sýrové a chilli s limetkou 300g 249,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Rump steak 200g 234,- Kč Steak z vyzrálé hovězí květové špičky ochucený havajskou černou solí a zeleným pepřem, servírovaný s restovanými čerstvými žampiony a brusinkovým demi-glace ochuceným tymiánemZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Beef burger Bill 1 ks 149,- Kč Velký, mírně pikantní burger z mletého hovězího masa s červenou řepou, pažitkovým dipem a domácími bramborovými hranolkyZobrazit více
Otevírací doba

Otevírací doba

24.12.2012 ZAVŘENO 25.12.2012 ZAVŘENO 26.12.2012 11:29 – 21:59 hod. 27.12.2012 11:29 – 23:59 hod. 28.12.2012 11:29 – 23:59 hod. 29.12.2012 11:59 – 23.59 hod. 30.12.2012 11:59 – 21:59 hod. 31.12.2012 ZAVŘENO 01.01.2013 ZAVŘENO 02.01.2013 11:29 – 23:59 hod.Zobrazit více
Hot tip

Hot tip

Eye Round steak 200g 189,- Kč Steak z vyzrálé australské hovězí kýty-válečku, podávaný na směsi fazolových lusků a cibule, zdobený chipsy parmské šunkyZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Rump steak 200g 226,- Kč Steak z vyzrálé hovězí květové špičky podávaný s jemně pikantní česnekovou smetanovou omáčkou se sýrem čedar, ochucenou čerstvým tymiánem a kořením asadoZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Grilovaný steak z kuřecích prsou zdobený prstýnkem slaniny pancetta, servírovaný na lůžku z restovaných fazolových lusků, sušených rajčat a cherry rajčátek, ochuceném šťávou z citronu a kapary 200 g 171,- KčZobrazit více
Valentýnské menu

Valentýnské menu

Aperitiv: 0,08 l Martiny dry nebo 0.1 l Sanbitter (nealko) Teplý předkrm: 50g Grilovaná mozzarella v parmské šunce na lůžku z listového salátu s italským dressingem, podávaná s opečeným toustem Hlavní chod: 180g Steak z telecí svíčkové servírovaný na listovém špenátu ochuceném zakysanou smetanou a máslem, lyonské brambory Dezert: Mrkvový dort se šlehačkou Cena menu: 496,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Rumpsteak ala Criolla 200g 274,- Kč Rumpsteak z americké vyzrálé hovězí květové špičky, podávaný na směsi z červené cibule, čerstvé papriky, hrášku a česneku, ochucené bílým vínemZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Steak z vyzrálé hovězí roštěné s kostí, ochucený kořením fajitas, podávaný se směsí restované cibule, hořčice, sójové omáčky a zakysané smetany 300g 259,- Kč Vyzrálé hovězí maso dodává firma Steinhauser, s.r.o. s garantovanou dobou zrání ve vakuu 60 dní. Maso pochází výhradně z českých chovů a to z mladých býčků o hmotnosti 550 – 650 kgZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Presidio 200g 156,- Kč Steak z vepřové kotlety bez kosti marinovaný ve speciální směsi koření, dodávající masu výraznou chuť po uzení, servírovaný s pikantní salsou z čerstvého ananasuZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Eye Round steak 200g 189,- Kč Steak z vyzrálé australské hovězí kýty-válečku, podávaný s grilovaným zeleným chřestem a sázeným vejcem s chipsem slaniny pancettaZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Rib eye steak 250g 267,- Kč Steak z vyzrálého hovězího vysokého roštěnce podávaný s restovanou růžičkovou kapustou, ochucenou opečenou anglickou slaninou Vyzrálé hovězí maso dodává firma Steinhauser, s.r.o. s garantovanou dobou zrání ve vakuu 60 dní. Maso pochází výhradně z českých chovů a to z mladých býčků o hmotnosti 550 – 650 kg.Zobrazit více
Hot tip

Hot tip

Easter steak 200g 258,- Kč Steak z marinované jehněčí kýty ochucený sušenými rajčaty, česnekem a čerstvým rozmarýnem, servírovaný s polníčkem a sázenými křepelčími vejciZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Rib eye steak 250g 257,- Kč Steak z vyzrálého hovězího vysokého roštěnce servírovaný s gorgonzolovým dipemZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Rump steak 200g 224,- Kč Steak z vyzrálé hovězí květové špičky, servírovaný se salátem z čekankových puků s lístky frissé a majonézovým dresinkemZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Steak z vykostěného kuřecího stehna ochucený kořením Chorizo, servírovaný s pikantní avokádovo-mangovou salsou 200 g 138,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Onion Pecos 200g 242,- Kč Steak z americké hovězí kýty (ořechu), podávaný se smetanovou omáčkou s václavkami, zdobený cibulovým roštímZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Skirt steak 250g 197,- Kč Nafiletovaná část vyzrálého hovězího pupku servírovaná s meruňkovou barbecue omáčkouZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Top Blade 250g 245,- Kč Steak z vyzrálé australské hovězí loupané plece, servírovaný s čerstvým zeleným chřestem, zapečeným slaninou pancetta a parmezánemZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Alcatra 200g 254,- Kč Steak z vyzrálé severoamerické hovězí květové špičky, servírovaný se smetanovou gorgonzolovou omáčkou a s na másle restovanými čerstvými žampionyZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Aged rib 250g 256,- Kč Steak z vyzrálého hovězího vysokého roštěnce servírovaný s variací omáček česnekové, chilli a barbecueZobrazit více
Hot tip

Hot tip

South african ostrich 200g 274,- Kč Steak z jihoafrického pštrosa podávaný s pikantní omáčkou Botanera a ledovým salátem s opečenou uzenou slaninouZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Beef neck 200g 227,- Kč Steak z vyzrálého hovězího krku ochucený bylinkovým pestem, servírovaný se švestkovým čatní a domácím nakládaným křenemZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Healthy steak 200g 273,- Kč Grilovaný steak z jihoafrického pštrosa, podávaný se smetanovým demi-glace a podušenou hlívou ústřičnouZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Eye Round steak 200g 178,- Kč Steak z vyzrálé australské hovězí kýty-válečku servírovaný na listovém špenátu, ochuceném bílým vínem a šťávou z citronu, zjemněném smetanouZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Grilovaný steak z kuřecích prsou nadívaný sýrem mozzarella a sušenými rajčaty, obalený v parmské šunce, servírovaný se salsou z čerstvých paprik a rajčat, ochucenou bazalkou a česnekem 150 g 143,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Skirt steak 200g 184,- Kč Nafiletovaná část vyzrálého hovězího pupku servírovaná s omáčkou z pravých hřibůZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Rump steak 200g 214,- Kč Steak z vyzrálé hovězí květové špičky podávaný s jemně pikantní česnekovou smetanovou omáčkou se sýrem čedar, ochucenou čerstvým tymiánem a kořením asadoZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Steak z jehněčí kýty podávaný s omáčkou z čerstvých bylinek a sušených rajčat, zjemněnou máslem 200 g 247,- KčZobrazit více
Obědové menu a Hot tip

Obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu 29.7. – 2.8.2013: (11:29 – 15:00 hod) 1. 150g Steak z vykostěného kuřecího stehna servírovaný s pepřovou omáčkou a americkými bramborami 95,- Kč 2. 150g Smoke steak podávaný se směsí klobásy a anglické slaniny s krémžskou hořčicí, servírovaný s opékanými bramborami 115,- Kč 3. 150g Ranchera steak podávaný s čerstvým chlebem 145,- Kč 4. 150g Steak z vyzrálé australské hovězí loupané plece podávaný s grilovanou zeleninou Noblesse a vařenými bramborami s petrželkou a Minidezert z naší domácí cukrárny 165,- Kč HOT TIP 29.7. – 4.8.2013: (nabízíme po celý den) 5. 200g Steak z vyzrálé australské hovězí kýty podávaný na směsi fazolových lusků a cibule, zdobený chipsy parmské šunky 196,- KčZobrazit více
Týdenní menu a Hot-Tip 5.8. - 11.8.

Týdenní menu a Hot-Tip 5.8. - 11.8.

Týdenní obědové menu 5.8. – 9.8.2013 (11:29 – 15:00 hod) 150g Steak z kuřecích prsou po římsku podávaný s bramboráčky 95,- Kč 150g Steak z vepřové kotlety bez kosti servírovaný na švestkách, vařené brambory s pažitkou 115,- Kč 150g Steak z hovězí roštěné podávaný s omáčkou z čerstvých žampionů, opékané brambory 145,- Kč 150g Steak z vyzrálé hovězí květové špičky servírovaný s česnekovou omáčkou a domácími bramborovými hranolkami Minidezert z naší domácí cukrárny 165,- Kč HOT TIP 5.8. – 11.8.2013 (nabízíme po celý den) 0,30 l Avokádová studená polévka podávaná s čerstvým pečivem 89,- KčZobrazit více
Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu a Hot tip

Obědové menu 12.8. – 16.8.: (11:29 – 15:00 hod) 1. 150g Steak z krůtích prsou servírovaný s parmezánovou omáčkou a dušenou jasmínovou rýží 95,- Kč 2. 150g Steak z vepřové krkovice bez kosti podávaný s bramborovou kaší a sterilovanou okurkou 115,- Kč 3. 150g Steak z hovězí roštěné se sázeným vejcem, servírovaný s domácími bramborovými hranolkami 145,- Kč 4. 150g Steak z lososa s citronovým máslem, podávaný s vařenými bramborami Minidezert z naší domácí cukrárny 165,- Kč HOT TIP 12.8. – 18.8.: (nabízíme po celý den) 5. 300g Steak z vyzrálé hovězí roštěné s kostí servírovaný se směsí kukuřice, červených fazolí a chilli papričky 279,- KčZobrazit více
Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu a Hot tip

Obědové menu 19.8. – 23.8.2013: (11:29 – 15:00 hod) 1. 150g Kuřecí špíz s klobásou, čerstvou paprikou a cibulí, vařené brambory s máslem 95,- Kč 2. 150g Steak z vepřové panenky podávaný na medové směsi z jablek a ostružin, domácí bramborové chipsy 115,- Kč 3. 120g Steak z americké hovězí kýty servírovaný s cibulovou omáčkou, americké brambory 145,- Kč 4. 120g Steak z klokaní kýty na lůžku z hlívy ústřičné, šťouchané brambory Minidezert z naší domácí cukrárny 165,- Kč HOT TIP 19.8. – 25.8.2013 : (nabízíme po celý den) 5. 200g Steak z vyzrálé australské hovězí kýty ochucený ančovičkovým máslem s brandy, servírovaný s ledovým salátem a křupavou slaninou pancetta 212,- KčZobrazit více
Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu a Hot tip

(11:29 – 15:00 hod) 1. 150g Steak z krůtích prsou podávaný se smetanovou omáčkou ze žampionů a hrášku, dušená jasmínová rýže 95,- Kč 2. 150g Smoke steak servírovaný s křenovou omáčkou a domácími bramborovými chipsy 115,- Kč 3. 150g Steak z hovězí roštěné s opečenou anglickou slaninou a cibulí, podávaný s vařenými bramborami 145,- Kč 4. 150g Steak z lososa s bylinkovou krustou a dušenou kukuřicí, grilované večky Minidezert z naší domácí cukrárny 165,- Kč HOT TIP 26.8. – 1.9.: (nabízíme po celý den) 5. 200g Steak z hovězí svíčkové servírovaný s grilovaným lilkem ochuceným teriyaki omáčkou 309,- KčZobrazit více
Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu a Hot tip

(11:29 – 15:00 hod) 1. 400g Pečená kuřecí křidýlka servírovaná na listovém salátu, podávaná s barbecue omáčkou a čerstvým chlebem 95,- Kč 2. 150g Steak z vepřové krkovice bez kosti zapečený s rajčetem a mozzarellou, zdobený bazalkovým pestem, vařené brambory 115,- Kč 3. 150g Steak z hovězí roštěné přelitý smetanovou omáčkou z brusinek, domácí bramborové hranolky 145,- Kč 4. 120g Jehněčí přírodní steak zdobený zeleným chřestem, dušená jasmínová rýže Minidezert z naší domácí cukrárny 165,- Kč HOT TIP 2.9. – 8.9.: (nabízíme po celý den) 5. 200g Steak z vyzrálé americké hovězí kýty servírovaný s omáčkou z lišek a cibule, zjemněnou máslem 238,- KčZobrazit více
Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu a Hot tip

Obědové menu 9.9. – 13.9.: (11:29 – 15:00 hod) 1. 150g Steak z kuřecích prsou servírovaný s rajčatovou smetanovou omáčkou a italskými těstovinami 95,- Kč 2. 150g Steak z vepřové krkovice bez kosti podávaný s hráškovým pyré a osmaženou cibulkou, čerstvý chléb 115,- Kč 3. 150g Steak z hovězí roštěné servírovaný s dipem z plísňového sýra, vařené brambory 145,- Kč 4. 150g Steak z australské hovězí loupané plece podávaný s koprovou omáčkou a sedláckými bramborami Minidezert z naší domácí cukrárny 165,- KčHot tip 9.9. – 15.9.: (nabízíme po celý den) 5. 200g Flank steak servírovaný se směsí pikantních černých fazolí a sekaných rajčat 228,- KčZobrazit více
Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu a Hot tip

Obědové menu 16.9. - 20.9.2013: (11:29 – 15:00 hod) 1. 150g Steak z vykostěného kuřecího stehna přelitý bylinkovou omáčkou, servírovaný s dušenou jasmínovou rýží 95,- Kč 2. 150g Steak z vepřové kotlety bez kosti se směsí cibulky a sušených rajčat, smetanové sedlácké brambory 115,- Kč 3. 150g Steak z hovězí roštěné restovaným cibulovým roštím, vařené brambory 145,- Kč 4. 150g Steak z klokaní kýty podávaný s omáčkou z tymiánu, domácí bramborové chipsy Minidezert z naší domácí cukrárny 165,- KčHot tip 16.9. - 22.9.2013: (nabízíme po celý den) 5. 200g Steak z jihoamerického hovězího nízkého roštěnce obalený v krustě z barevného pepře, zjemněný máslem 247,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Steak z jehněčí kýty ochucený čerstvou šalvějí, česnekem a citronem 200g 219,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Steak z vyzrálé americké hovězí kýty (ořechu) servírovaný se směsí pravých hřibů, cibulky s natí a čerstvého tymiánu, zjemněnou máslem 200 g 269,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Steak z vykostěného kuřecího stehna servírovaný s na másle dušenými cukrovými hráškovými lusky a smetanovou parmazánovou omáčkou 200 g 147,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Aged rib 200g 235,- Kč Steak z vyzrálého hovězího vysokého roštěnce servírovaný se švestkovým čatní Vyzrálé hovězí maso dodává firma Steinhauser, s.r.o. s garantovanou dobou zrání ve vakuu 60 dní. Maso pochází výhradně z českých chovů a to z mladých býčkůZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Rump steak 200g 224,- Kč Steak z vyzrálé hovězí květové špičky servírovaný s grilovanými čerstvými paprikami ochucenými bazalkovým pestem Vyzrálé hovězí maso dodává firma Steinhauser, s.r.o. s garantovanou dobou zrání ve vakuu 60 dní. Maso pochází výhradně z českých chovů a to z mladých býčkůZobrazit více
GourmetFest - brněnský festival zvěřiny

GourmetFest - brněnský festival zvěřiny

Menu festival zvěřiny Předkrm: 50g Zvěřinová paštika s brusinkami servírovaná s opečenými tousty Hlavní chod: 150g Dančí steak s ostružinami a zakysanou smetanou podávaný s domácími bramborovými chipsy Dezert: Mrkvový dort Cena menu: 330,- Kč Hotové jídlo: 150g Zvěřinové ragů servírované s karlovarskými knedlíky 194,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Eye Round steak 200g 173,- Kč Steak z vyzrálé australské hovězí kýty-válečku, podávaný s jemně pikantní česnekovou smetanovou omáčkou se sýrem čedar, ochucenou čerstvým tymiánem a kořením asadoZobrazit více
Svatomartinské menu a vína

Svatomartinské menu a vína

Dne 11.11.2013 na svátek Martina bude náš restaurant pro Vás otevřen již od 11:00 hod, aby jste si podle tradice mohli připít mladým svatomartinským vínem v 11:11 hod, které Vám nabídneme z vinařství Jan Plaček – Moravské Bránice (Müller Thurgau), František Mádl – Velké Bílovice (Zweigeltrebe rosé) a Miroslav Kovacs – Novosedly (Svatovavřinecké). Svatomartinské menu: Polévka: 0,30l Husí kaldoun s masem, zeleninou a knedlíčky Hlavní chod: 350g Husí stehno pečené na medu podávané s dušeným červeným hlávkovým zelím s jablky a špekovými knedlíky Moučník: 1 pc Hanácký koláč s tvarohem a povidlím Cena menu: 357,- Kč Svatomartinská vína: Müller Thurgau – bílé víno 0,1 l / 0,75 l 27,- Kč / 195,- Kč Zweigeltrebe rosé – růžové víno 0,1 l / 0,75 l 27,- Kč / 195,- Kč Svatovavřinecké – červené víno 0,1 l / 0,75 l 27,- Kč / 195,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Aged rib 200g 219,- Kč Steak z vyzrálého hovězího vysokého roštěnce servírovaný s variací omáček česnekové, chilli a barbecue Vyzrálé hovězí maso dodává firma Steinhauser, s.r.o. s garantovanou dobou zrání ve vakuu 60 dní. Maso pochází výhradně z českých chovů a to z mladých býčkůZobrazit více
Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu a Hot tip

18.11. – 22.11.2013 (11:29 – 15:00 hod) Polévka: 0,20 l Čočková polévka s moravským uzeným masem (v ceně hlavního jídla) Hlavní chod: 350g Penne s hřibovou smetanovou omáčkou sypané parmezánem 115,- Kč 150g Smažený řízek z telecí kýty, servírovaný s italským bramborovým salátem 128,- Kč HOT TIP 18.11. – 24.11.2013 (nabízíme po celý den) 200g Steak z vyzrálé hovězí květové špičky servírovaný s grilovanou cuketou a ostrým dipem z uzených papriček chipotle 236,- KčZobrazit více
Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu a Hot tip

25.11. – 29.11.2013 (11:29 – 15:00 hod) Polévka: 0,20 l Silný kuřecí vývar s masem a zeleninou (v ceně hlavního jídla) Hlavní chod: 350g Risotto di verdure sypané parmezánem 115,- Kč 150g Steak z kuřecích prsou zapečený sýrem gorgonzola, servírovaný s teplou zeleninou a domácími bramborovými hranolkami 128,- Kč HOT TIP 25.11. – 1.12.2013 (nabízíme po celý den) 200 g Steak z vyzrálého australského hovězího flanku servírovaný s béarnskou omáčkou 234,- KčZobrazit více
Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu 2.12. – 6.12.2013 (11:29 – 15:00 hod) Polévka: 0,20 l Bramborová polévka na kyselo s liškami (v ceně hlavního jídla) Hlavní chod: 1. 300g Spaghetti carbonara servírované s ochuceným ledovým salátem 115,- Kč 2. 200g Kuřecí stehenní steak pečený na čerstvém rozmarýnu a česneku, jasmínová rýže 128,- Kč HOT TIP 2.12. – 8.12.2013 (nabízíme po celý den) 150g Steak z hovězí svíčkové podávaný s hřibovou smetanovou omáčkou se sýrem niva a parmezánem 247,- KčZobrazit více
Adventní menu

Adventní menu

Předkrm: 70g Carpaccio z telecí svíčkové 159,- Kč V čerstvém tymiánu marinované plátky telecí svíčkové podávané s himálajskou růžovou solí, drceným zeleným pepřem, panenským olivovým olejem a limetkou, zdobené velkými kapary a jalapeňo papričkou, podávané s opečeným toustem Hlavní chod: 200g Steak z vyzrálého hovězího krku 259,- Kč Steak z vyzrálého hovězího krku s omáčkou z grilovaných paprik a rajčat zjemněnou smetanou, servírovaný s těstovinovou rýží Moučník: 1pc Trhanec 67,- Kč Trhanec s brusinkovým kompotem a zmrzlinou stracciatella Zvýhodněná cena kompletního menu: 425,- KčZobrazit více
Týdenní a Adventní menu

Týdenní a Adventní menu

Týdenní obědové menu 9.12. – 13.12.2013 (11:29 – 15:00 hod) Polévka: 0,20 l Gulášová polévka (v ceně hlavního jídla) Hlavní chod: 1. 120g Steak z krůtích prsou ve slaninovém kabátku servírovaný na omáčce z pravých hřibů, bylinkový kuskus 115,- Kč 2. 120g Telecí řízek v parmezánovém těstíčku, vařené brambory s petrželkou, sterilovaná okurka 128,- KčAdventní menu 5.12. – 15.12.2013 (nabízíme po celý den)Zvýhodněná cena kompletního menu 425,- KčZobrazit více
Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu (11:29 – 15:00 hod)Polévka: 0,20 l Hovězí vývar s masem a celestinskými nudlemi (v ceně hlavního jídla)Hlavní chod: 1. 1pc Quesadillas se špenátovými listy, kuřecím masem a zakysanou smetanou 115,- Kč 2. 180g Hovězí líčka dušená ve víně s kořenovou zeleninou, bramborová kaše 128,- KčHOT TIP 16.12. – 22.12.2013 (nabízíme po celý den) 150g Filovaná vepřová panenka, podávaná na pikantním zeleninovém ragů ( rajče, cuketa, červené fazole a česnek ) 141,- KčZobrazit více
Hot tip 23.12. - 30.12.2013

Hot tip 23.12. - 30.12.2013

HOT TIP 23.12. – 30.12.2013 (nabízíme po celý den) 150g Steak z hovězí roštěné + 3x 1 pečené brambory gratinované pestem a parmezánem 193,- Kč 150g Hovězí burger speciál v křupavé bulce, s karamelizovanou cibulí a domácími steakovými hranolkami 159,- Kč 150g Filovaná vepřová panenka, podávaná na pikantním zeleninovém ragů ( rajče, cuketa, červené fazole a česnek ) 141,- KčZobrazit více
Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu 6.1. – 10.1.2014 (11:29 – 15:00 hod) Polévka: 0,20 l Domácí bramboračka s hřiby a jarní cibulkou (v ceně hlavního jídla) Hlavní chod: 1. 280g Bramborové gnocchi s kuřecím masem, listovým špenátem a smetanou 115,- Kč 2. 150g Hovězí krk dušený na kořenové zelenině a cibulkách se žampiony a bramborovým krémem 128,- Kč HOT TIP 6.1. – 10.1.2014 (nabízíme po celý den) 150g Vepřová panenka špikovaná domácí klobásou se smaženými rozmarýnovými bramborami, přelitá jemnou šalotkovou omáčkou 162,- KčZobrazit více
Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu a Hot tip

Týdenní obědové menu 13.1. – 19.1.2014 (11:29 – 15:00 hod) Polévka: 0,20 l Telecí vývar s nudlemi a parmskou šunkou (v ceně hlavního jídla) Hlavní chod: 1. 150g Steak z krůtích prsou s cherry rajčátky, pestem a smetanou, těstovinová rýže 115,- Kč 2. 180g Domácí uzená pečeně se švestkovou omáčkou, bramborový knedlík 128,- Kč HOT TIP 13.1. – 19.1.2014 (nabízíme po celý den) 150g Jemně filovaný flank steak na směsi listových salátů zdobený kozím sýrem 184,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

200g Steak z jihoamerického nízkého roštěnce obalený v krustě ze směsi pepřů 247,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

180g Steak z klokaní svíčkové na pastiňákovém pyré se špenátovým pestem 287,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

250 g Grilovaný australský vyzrálý hovězí krk se směsí listových salátů a cherry rajčat, gratinované večky nebo tagliatelle s lanýžovým pestem 219,-Zobrazit více
Hot tip

Hot tip

200 g Grilovaný filet z lososa s dušenými artyčoky, bylinkami a česnekem 245,-Zobrazit více
Hot tip

Hot tip

300 g Marinovaný steak z nízkého roštěnce s kostí 245,-Zobrazit více
Hot tip

Hot tip

200 g Marinovaný steak z urugvajské nízké roštěné, smetanová omáčka s brokolicí 245,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

180 g Steak z jehněčí kýty s rozmarýnem a citróny 159,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

200 g Grilovaná vepřová panenka, plněná sušenými švestkami marinovanými v koňaku 179,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

150 g Filet z lososa, dušený špenát ochucený citrónem a zakysanou smetanou 174,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

200 g Hovězí steak z Shoulder clod ( velké plece ), cibulovo – žampiónové ragů 179,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

500 g Pečená telecí žebírka s ananasovou chilli salsou a grilovaným kukuřičným klasem, pečivo 219,- Kč 400g Grilovaný vyzrálý T-bone steak, dva druhy omáček dle výběru 599,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

500 g Pečená telecí žebírka s ananasovou chilli salsou a grilovaným kukuřičným klasem, pečivo 219,- Kč 400g Grilovaný vyzrálý T-bone steak, dva druhy omáček dle výběru 599,- KčZobrazit více
Vítání jara

Vítání jara

Polévka: 0,20 l Hráškový krém s mátou a bylinkovými krutony 44,- KčHlavní chod: 180g Závitek z králičího hřbetu v panccetě, špenátová bramborová kaše 199,- Kč 180g Konfitovaná jehněčí kýta na rozmarýnu, hráškový kuskus 217,- KčDezert: Rebarborový muffin se skořicí, šlehačkou a jahodovým přelivem 59,-KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

HOT TIP 22.4. – 27.4.2014 (nabízíme po celý den) 300 g Grilovaný steak z vyzrálého irského hovězího krku 199,- Kč 200g Grilovaný steak z vyzrálého hovězího amerického ball tipu ( květové špičky ) 189,- Kč 400g Grilovaný vyzrálý T-bone steak, dva druhy omáček dle výběru ( Maso irského původu z plemene Shorthorn, stařené metodou suchého zrání. Jde o typ zrání, který nejlépe rozvine aroma a chuťové vlastnosti steaku ) 599,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

Krémová polévka z bílého chřestu zdobená špičkami zeleného chřestu a křupavou pancettou 49,- Kč 150g Grilovaný steak z vyzrálého hovězího amerického ball tipu ( květové špičky ) s chřestovým salátem 219,- Kč 150g Steak z telecí kotlety se zeleným chřestem restovaným na másle a jemnou hořčičnou omáčkou 224,- Kč 400g Grilovaný vyzrálý T-bone steak, dva druhy omáček dle výběru ( Maso irského původu z plemene Shorthorn, stařené metodou suchého zrání.Jde o typ zrání, který nejlépe rozvine aroma a chuťové vlastnosti steaku ) 599,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

200 g Australský vyzrálý chuck roll ( hovězí krk ) steak se švestkovým čatní 191,- Kč 200 g Filovaný grilovaný vyzrálý hanger steak ( veverka ), jarní zeleninový salát 207,- Kč 400 g Grilovaný vyzrálý T-bone steak, dva druhy omáček dle výběru ( Maso irského původu z plemene Shorthorn, stařené metodou suchého zrání. Jde o typ zrání, který nejlépe rozvine aroma a chuťové vlastnosti steaku ) 599,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

200 g Grilovaný steak z uruguayské roštěné se smetanovými barevnými fazolovými lusky247,- Kč 200g Filovaný vyzrálý irský hovězí flank steak (pupek) s provensálskou salsou ze sušených rajčat199,- Kč 400g Grilovaný vyzrálý T-bone steak, dva druhy omáček dle výběru ( Maso irského původu z plemene Shorthorn, stařené metodou suchého zrání. Jde o typ zrání, který nejlépe rozvine aroma a chuťové vlastnosti steaku )599,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

200 g Filovaný vyzrálý australský flank steak (pupek) se salátem z čerstvého špenátu199,- Kč 1ks Quesadillas s kuřecím masem, špenátem, zakysanou smetanou a salsou guacamole127,- Kč 400g Grilovaný vyzrálý T-bone steak, dva druhy omáček dle výběru ( Maso irského původu z plemene Shorthorn, stařené metodou suchého zrání. Jde o typ zrání, který nejlépe rozvine aroma a chuťové vlastnosti steaku )599,- KčZobrazit více
Hot tip

Hot tip

250g Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou
     (Těstoviny s koprovým dresingem, rajčaty, tuňákem, červenou
      cibulí a sázeným vejcem)             
                                                                 159,- Kč

300g Zeleninový salát s grilovanými plátky hovězí svíčkové
     (Listové saláty, cherry rajčata, paprika, bylinková zálivka,
      tenké plátky grilované hovězí svíčkové)
                                                                197,- Kč

400g  Grilovaný vyzrálý T-bone steak, dva druhy omáček dle výběru
       (Maso irského původu z plemene Shorthorn, stařené metodou suchého
        zrání. Jde o typ zrání, který nejlépe rozvine aroma a chuťové
    vlastnosti steaku)
                                                                599,- Kč
 Zobrazit více

Otevírací hodiny a další informace

Pondělí 11:29 - 23:59
Úterý 11:29 - 23:59
Středa 11:29 - 23:59
Čtvrtek 11:29 - 23:59
Pátek 11:29 - 23:59
Sobota 11:59 - 23:59
Neděle 11:59 - 21:59

Poznámka: Jídla skvělých chutí si u nás můžete objednat: po - pá 11:29 - 22:31 hod; so 11:59 - 22:31 hod; ne 11:59 - 21:01 hod

O restauraci

U Starýho Billa - pravý TEXAS restaurant nabízí jedinečný a největší výběr steaků dle severoamerických, mexických, jihoamerických i vlastních receptur; TEX-MEX, barbecue, ryby, těstoviny, speciality... Můžete si vybrat také z nekonečné nabídky bourbonů, whiskey a tequil nebo ochutnat některé z moravských či zahraničních vín z bohaté vinotéky. Zajišťujeme rodinné oslavy (svatby, promoce, narozeniny), firemní akce, catering v našich provozech i po celé ČR.

Zařazení restaurace: restaurace , mexická , americká , steaková | Třída Kpt. Jaroše , Lužánky

Podrobnosti

Pivo

  • Birell točený
  • Corona
  • Desperados
  • Frisco
  • Gambrinus
  • Pilsner Urquell
  • Stella Artois
  • Velkopopovický Kozel

Káva

  • Corsini
  • Illy

Vlastnosti

  • catering
  • klimatizace
  • koktejly
  • parking
  • pořádání akcí
  • točené nealko pivo
  • vstup se psy
  • wi-fi

Karty

  • American Express
  • jb dinners club
  • JCB
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • visa electron

Stravenky

  • Sodexo
  • Ticket restaurant
Aktualizace údajů